Novosti

Ovde se možete informisati o svim dešavanjima u kojima učestvuje Turistička organizacija opštine Kovačica, kao i njeni saradnici.

15.vašar rukotvorina - KOVAČIČKI OKTOBAR 2022

26 sep


Dragi naši prijatelji,

U okviru Kovačičkog oktobra, u subotu 01.10.2022. godine, organizujemo 16. Etno-sajam rukotvorina i gastronomskih specijaliteta. Voleli bi da nam se ponovo pridružite i uzmete učešće. Mesto održavanja vašara je plato u Mesnoj zajednici u Kovačici sa početkom u 13h, dok je tortijada zakazana za 15h.

Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do četvrtka 29.09.2022. godine, kako bi nesmetano tekao tok organizacije manifestacije.

Obaveštenje o tortijadi

Tortijada predstavlja deo manifestacije, gde žene iz Kovačice daruju umeće svojih ruku – izradu same torte i to Udruženju žena Kovačica. Materijal za ove torte žene koje žele da prave tortu dobijaju od samog udruženja, a sav preostali prihod od prodatih torti ostaje upravo UŽ Kovačica za potrebe organizacije manifestacije, te Vas molimo da na svojim štandovima ne prodajete torte, dok su sitni kolači poželjni. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati UŽ Kovačica ili Turističku organizaciju opštine Kovačica, koji su ujedno i organizatori ovog dešavanja.

PRIJAVA PREUZMI