Novosti

Ovde se možete informisati o svim dešavanjima u kojima učestvuje Turistička organizacija opštine Kovačica, kao i njeni saradnici.

Prijava za polufinalno takmičenje trubačkih orkestara sa područja AP Vojvodine i grada Beograda

20 jun

Manifestacija GUČA U PADINI 2015.


Izvlačenje izvornih narodnih pesama koje će orkestri izvoditi na polufinalnom takmičenju trubačkih orkestara sa područja AP Vojvodine i grada Beograda će se održati u Novom Sadu, tačnije u Zavodu za kulturu vojvođanskih slovaka (Njegoševa 16/II sprat/stan 7), 20.04.2015. godine, sa početkom u 10 časova. Na svečanom izvlačenju izvornih narodnih pesama potrebno je prisustvo šefa orkestra. U slučaju da je šef orkestra sprečen da prisustvuje izvlačenju, molimo Vas da nas o tome obavestite unapred, kako bi smo Vam poslali obrazac za ovlašćenu osobu koja će izvlačiti kompoziciju. Mole se svi učesnici da dođu 15 minuta ranije, da bi se pripremili podaci za zapisnik, kao i da sa sobom ponesu ličnu kartu.

 

VI Manifestacija Guča u Kovačici ove godine biće održana u mestu Padina i to 20. juna 2015. godine u sportskom centru Dolina. Prijave za polufinalno takmičenje trubačkih orkestara sa područja AP Vojvodine i grada Beograda za plasman i finale na 55. Sabor trubača u Guči, možete preuzeti na sledećim linkovima:

 

Poziv možete preuzeti ovde.

Prijava seniorski orkestri.

Prijava omladinski orkestri.

Prijava pionirski orkestri.

Pravilnik takmičenja možete preuzeti ovde.

Informacije o izvlačenju pesama biće naknadno objavljene.

Za sve dodatne informacije možete se javiti u TOOK.