Novosti

Ovde se možete informisati o svim dešavanjima u kojima učestvuje Turistička organizacija opštine Kovačica, kao i njeni saradnici.

KOVAČIČKI OKTOBAR 2015

20 sep


Manifestacija koja ima najdužu tradiciju u Kovačici, ove godine obeležava se po 64. put sa velikim brojem događaja. U organizaciji Kovačičkog oktobra učestvuje mnogo ustanova, udruženja, klubova, ali i fizičkih lica. Generalni pokrovitelj ove manifestacije je Opština Kovačica, dok su razni pojedinačni događaji finansirani od strane pokrajinskih sekreterijata i raznih sponzora. Ove godine su učešće u organizaciji pored Turistitičke organizacije opštine Kovačica uzeli i Mesna zajednica Kovačica, Galerija naivne umetnosti, Dom kulture 3.oktobar, biblioteka, zatim udruženje KOKRAM, udruženje žena Kovačica, Club kreatornica, udruženja pčelara, ribolovaca i golubara, muški kamerni hor Skala, teniski i fudbalski klub Slavija, kao i mnogi drugi.

Zajedničkim snagama za sve posetioce je pripremljen sledeći program, koji možete preuzeti ovde na srpskom i slovačkom jeziku.