Novosti

Ovde se možete informisati o svim dešavanjima u kojima učestvuje Turistička organizacija opštine Kovačica, kao i njeni saradnici.

Vašar rukotvorina, zanata, meda, cveća i tradicionalnih specijaliteta

7 okt


Dragi naši prijatelji,

 

U okviru Kovačičkog oktobra, u subotu 07.10.2017. godine, organizujemo 11. Etno-sajam rukotvorina i voleli bi da nam se ponovo pridružite i uzmete učešće. Mesto održavanja je plato mesne zajenice Kovačice, a okvirni program za ovogodišnju manifestaciju biće sličan prošlogodišnjim:

 

09h      –  dočekivanje gostiju uz kafu/čaj i kovačičke lepnjike,

11h      –  opremanje štandova,                                                   

12h      –  otvaranje Kovačičkog salona u Galeriji naivne umetnosti,

14h      –  svečano otvaranje manifestacije,

14.30h –  kulturno umetnički program,            

16h      –  tortijada,       

Za učešće obavezno poslati: PRIJAVA

Prijava za medare i cvećare: PRIJAVA

Kompletan program i tačna satnica biće naknadno objavljena, obzirom da ćete i vi biti učesnici programa. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 30.09.2017. godine, kako bi nesmetano tekao tok organizacije manifestacije.

Za izlagače će biti obezbeđen ručak - svako udruženje dobija do pet bonova za ručak.

Obaveštenje o tortijadi

Tortijada predstavlja deo manifestacije, gde žene iz Kovačice daruju torte Udruženju žena Kovačica i gde se sav prihod od prodaje torti ostaje upravo UŽ Kovačica za potrebe organizacije manifestacije, te Vas molimo da na svojim štandovima ne prodajete torte, dok su sitni kolači poželjni. Zahvaljujemo se na razumevanju.

KOTIZACIJA SE NE NAPLAĆUJE!

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati UŽ Kovačica ili Turističku organizaciju opštine Kovačica, koji su ujedno i organizatori ovog dešavanja.