Novosti

Ovde se možete informisati o svim dešavanjima u kojima učestvuje Turistička organizacija opštine Kovačica, kao i njeni saradnici.

INFORMACIJA O IZBORU IDEJNOG REŠENJA BANATSKOG SUVENIRA

21 sep


KLASTER BANATSKA RUTA U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „LEPOTE BANATSKE RAVNICE“ FINANSIJSKI PODRŽANOG OD STRANE POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA ZA PRIVREDU I TURIZAM, SPROVEO JE KONKURS ZA IZBOR IDEJNOG REŠENJA BANATSKOG SUVENIRA. OD MOMENTA OBJAVLJIVANJA KONKURSA, ZAKLJUČNO SA 15. 8. 2016. GODINE, NA ADRESU KLASTERA PRISTIGLO JE 21 IDEJNO REŠENJE.

PO ODLUCI KOMISIJE ZA IZBOR SUVENIRA, NA SASTANKU ODRŽANOM 31.8.2016. U KOVAČICI odabrana SU tri idejna rešenja. ZA Prvo i najbolje idejno rešenje IZABRAN JE RAD PRIJAVLJEN POD ŠIFROM „KUM RUZVELT“ AUTORA VLADIMIRA BAJIĆA IZ VRŠCA. DRUGO MESTO PRIPALO JE NADICI ŽIVKOV, ZA RAD PRIJAVLJEN POD ŠIFROM „ESPERO“, A TREĆE, UJEDNO I POSLEDNJE MESTO, PO ODLUCI ČLANOVA KOMISIJE PRIPALO JE TAKOĐE VLADIMIRU BAJIĆU ZA IDEJNO REŠENJE PRIJAVLJENO POD ŠIFROM „F.E.L.I.K.S.“

INFORMACIJA O IZBORU NAJBOLJEG IDEJNOG REŠENJA BANATSKOG SUVENIRA I SVEČANO PROGLAŠENJE POBEDNIKA ORGANIZOVANO JE U PROSTORU GRADKOG MUZEJA U VRŠCU, U ZGRADI KONKORDIJA, PROTEKLE NEDELJE, NA DAN OTVARANJA 59. PO REDU DANA BERBE GROŽĐA, ODRŽANIM U VRŠCU OD 15 – 18. SEPTEMBRA TEKUĆE GODINE. DOGAĐAJU SU PRISUSTVOVALI MNOGOBROJNI POSETIOCI, A INFORMACIJU O IZBORU ŠIROJ JAVNOSTI PRENELA JE REGIONALNA TELEVIZIJA BANAT. TIM POVODOM, ZA SVE PRISUTNE U VELELEPNOM PROSTORU ZGRADE KONKORDIJA UPRILIČENA JE I IZLOŽBA SUVENIRA.