Novosti

Ovde se možete informisati o svim dešavanjima u kojima učestvuje Turistička organizacija opštine Kovačica, kao i njeni saradnici.

DAN MEDA I CVEĆA

27 sep


Poštovani,

Turistička organizacija opštine Kovačica po prvi put organizuje manifestaciju Dan meda i cveća u saradnji sa Kovačičkim pčelarskim društvom, koje ove godine obeležava 90 godina od osnivanja udruženja.

Cilj ove manifestacije je da prezentuje i afirmiše pčelarstvo i cvećarstvo, kao i njihove produkte, a ujedno posetiocima i pruži priliku da konzumiraju i kupe neke od istih.

Svakako za najmlađe posetioce će biti priređena zabava kroz crtanje kredama po betonu i radionica oslikavanje po staklu, upravo na temu  meda i cveća. Pomenutu radionicu će realizovati udruženje Balkan link - organizacija za razvoj regiona, kroz projekat Oslikavanje na staklu.

Ovu manifestaciju je podporilo Dunav osiguranje, koje će takođe imati svoj štand na kome će posetioci moći da dobiju sve informacije vezano za njihov rad.

Za sve dodotne informacije vezane za učešće možete se javiti u TOOK - 013/660-460 ili putem e-mail: took.marketing@gmail.com

Dobrodošli!